När man frågar människor om de är duktiga på att laga mat brukar de som är kassa svara "Nähä, jag kan inte ens koka ägg!".
I mitt fall är det tvärtom. Jag är grym på att laga mat - men jag kan ta mig fan på inte koka ägg!
Jag vet inte om jag kokar dem för länge eller i för hög temperatur, men skalet fäster sig alltid på äggvitan och gör det omöjligt för mig att skala jävlarna utan att halva ägget ryker med i papperskorgen!
Så(!) därför utlyser jag nu hjälp om detta!
Jag gillar mina ägg hårdkokta. Hur länge och i vilken temperatur bör de kokas?
Vänligen,
- Alexander Sopov
Feelin' lucky, punk? |
Okay lillebror få se, jag skulle kunna skriva massa ord men jag tror att ha detta visuellt är till större hjälp.
SvaraRaderahttp://www.youtube.com/watch?v=zf7i2iIJwFc
lycka till !
/Mack